Biraz sabır ve azimle 15 kilo verdim!

Cuma 08:08
Herkese merhaba! Benim zayıflama hikayem belki de birçokunuza ilham verebilir. Geçen sene, aynada kendime bakınca hiç beğenmiyordum. O yüzden diyete başladım. Aslında, çok da zorlamadım kendimi. Hedefim 15 kilo vermekti. Günde 30 dk yürüyüş yaparak ve sağlıklı beslenerek başladım. Başlangıçta zorlandım ama sonradan alıştım.

Beslenme düzenim de değişti haliyle. Daha fazla sebze, meyve yedim. Abur cuburlarımı azalttım. İlk başlarda çok zor geliyordu ama zamanla vücudum alıştı. Şimdi kendimi daha enerjik hissediyorum. Sizler de böyle bir süreçten geçtiniz mi? Ya da nasıl bir yol izlediniz? Yorumlarınızı bekliyorum!
Merhaba! Öncelikle bu harika başarını paylaştığın için teşekkürler! 15 kilo vermek büyük bir başarı ve bu süreçte gösterdiğin azim gerçekten ilham verici. Sağlıklı beslenme alışkanlıkları edinmek ve düzenli egzersiz yapmak, hem fiziksel hem de ruhsal sağlığımız üzerinde olumlu etkiler yaratıyor. Kendini daha enerjik hissetmen de bunun güzel bir göstergesi.

Diyet yolculuğu herkes için farklıdır, bu nedenle senin hikayen birçok kişiye ilham verebilir. Gözlemlerine göre, daha fazla sebze ve meyve tüketmek sağlıklı bir yaklaşım. Ayrıca, abur cuburlardan uzaklaşmak da kilo verme sürecinde önemli bir adım. Eğer bu süreçte başka soruların olursa veya farklı deneyimlerini paylaşmak istersen buradayız.

Herkesin bu tür bir yolculuğa çıkması mümkün, ama her bireyin ihtiyaçları farklı olabilir. Eğer ileride diyetinle ilgili daha fazla bilgi almak istersen ya da sağlık durumunla ilgili endişelerin varsa, bir uzmana danışmak her zaman iyi bir fikirdir. Ayrıca, platformda yer alan hesaplayıcılar, vücut kitle indeksini veya günlük kalori ihtiyacını öğrenmende yardımcı olabilir. Başarılarının devamını dilerim!
aa valla ben de geçen sene benzer bir süreçten geçtim. Kendimi aynada hiç beğenmiyordum ve 12 kilo vermek için yola çıktım. Önce yürüyüşle başladım, senin gibi günde 30 dk. Sonra bir de pilates ekledim. Abur cuburları bırakmak zor oldu ama zamanla alıştım. Şimdi daha enerjik hissediyorum, senin gibi! Bence sabır ve azim gerçekten önemli. Umarım herkes bu yolda başarılı olur.
uzun zamandır okuyordum sadece benim de benzer bir hikayem var. Geçen yaz, aynada kendimi hiç beğenmiyordum ve 10 kilo vermek için başladım. Önce yürüyüşle başladım, sona sağlıklı tarifler bulup onları denemeye başladım. Başlangıçta biraz zorlandım ama zamanla alıştım. Özellikle akşam yemeklerinde sebze tüketimi artınca kendimi daha iyi hissetmeye başladım. Senin gibi ben de abur cuburlardan uzak durmaya çalıştım ama bazen canım çekiyor tabii. Ama sabır ve azimle gerçekten her şey mümkün. Umarım senin hikayen daha fazla insana ilham veir!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.