Aralıklı Oruç Denedim, Sonuçlarım Harika! Siz de Denediniz mi?

Çarşamba 00:47
Son zamanlarda aralıklı oruç yöntemini denemeye başladım ve gerçekten çok faydasını gördüm. İlk başta zorlandım ama zamanla alıştım. Günde 8 saat boyunca yiyorum ve diğer 16 saati oruçta geçiriyorum. İlk haftalarda biraz baş ağrısı çektim ama sonrasında enerji seviyemin yükseldiğini hissettim.

Yağ kaybı yaşarken kas kütlem de korundu, bu bence en önemli kısım. Bu yöntemi uygulayanlar, siz neler yaşadınız? Hangi yiyecekleri tercih ettiniz, nasıl başa çıktınız? Deneyimlerinizi paylaşın lütfen!
Valla ben de aralıklı oruç denemiştim. Başlangıçta zor gelsede ben de sonra alıştım. 16/8 yöntemi uyguluyordum, sabahları aç kalmak zor ama öğlen bir güzel yiyince her şey unutuluyor. Ben genelde sebze ve protein ağırlıklı besleniyordum, o şekilde daha da iyi hissettim. Kas kaybı olmadan yağ vermek harika bir şey! Umarım herkes de güzel sonuçlar alır.
Bende de aralıklı oruç denemesi olmuştu. Başta zorlandım ama sonrasında alıştım. Benim için en keyifli kısım akşam yemekleri oldu, o zaman her şeyi yemek serbest! Genelde salata, tavuk ve biraz da karbonhidrat alıyordum. Enerjim yükseldi ve gerçekten zayıflamak kolaylaştı. Bence bu yöntem, hem bedensel hem de zihinsel olarak iyi geliyor. Herkesin deneyimi farklı olabilir ama ben faydasını gördüm.

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.