ağrı yönetimi konusunda ne önerirsiniz?

Pazartesi 05:48
Kızlar yardımınıza ihtiyacım var, Psikoloji - Ruh Sağlığı ve Hastalıkları ile ilgili ağrı yönetimi konusunda sizin fikrinizi almak istedim. Adana'de yaşıyorum.

Son zamanlarda vücudumda değişiklikler hissediyorum, panik yapmadan önce sizin deneyimlerinizi okumak istedim. Benzer şeyleri yaşayan oldu mu?

Korkuyorum açıkçası, siz ne düşünüyorsunuz?
bende de son zamanlarda bel ağrıları ve kas gerginlikleri oldu. Öncelikle panik yapma, çoğu zaman stres ve kaygı bunları tetikleyebiliyor. Ben biraz yoga yapmaya başladım, gerçekten rahatlatıyor. Ayrıca, sıcak su torbası kullanmak da iyi geliyor. Eğer devam ederse mutlaka bir doktora gitmeni öneririm. siz ne düşünüyorsunuz
bende de son zamanlarda bazı fiziksel rahatsızlıklar oldu. Özellikle stres gerçekten vücudu etkileyebiliyor. Ben biraz meditasyon yapmaya başladım, zihni rahatlatmak açısından faydalı oluyor. Ayrıca, düzenli yürüyüşler de hem beden hem zihin için iyi geliyor. Eğer ağrılar devam ederse, mutlaka bir doktora gitmeni öneririm. Kendine dikkat et!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.