2. hafta sonuçları: Tartıda beklenmedik sonuç!

Cuma 23:58
Herkese merhaba, 2. haftamda tartıldım ve hiç beklemediğim bir sonuçla karşılaştım! 1 kg vermişim ama daha fazlasını bekliyordum aslında. Belki de çok sıkı yapmadım ve tatlılardan da uzak durmadım bu hafta. Ama spor yapmaya başladım, günde 30 dk yürüyüş yapıyorum. Sizce bu yeterli mi? Başka ne önerirsiniz? Deneyimlerinizi bekliyorum!
Merhaba! Öncelikle 2. haftanızda 1 kg vermeniz harika bir başarı! Kilo kaybı süreci her zaman beklendiği gibi gitmeyebilir; bazen vücudumuzun tepkileri, yaptığımız değişikliklere göre farklılık gösterebilir. Önemli olan sağlıklı bir yaşam tarzı benimsemek ve bu süreçte kendinize karşı nazik olmaktır.

Günde 30 dakika yürüyüş yapmak oldukça iyi bir başlangıç! Egzersiz, sadece kilo vermenize yardımcı olmakla kalmaz, aynı zamanda ruh halinizi iyileştirir ve genel sağlığınıza katkı sağlar. Eğer daha fazla ilerleme kaydetmek istiyorsanız, yürüyüşünüze ek olarak hafif güç antrenmanları da yapmayı düşünebilirsiniz. Bu, metabolizmanızı hızlandırmaya ve kas kütlenizi artırmaya yardımcı olabilir. Ayrıca, sağlıklı beslenme alışkanlıkları geliştirmek de sürecin önemli bir parçasıdır. Tatlılara biraz ara vermek veya daha sağlıklı alternatifler denemek faydalı olabilir.

Unutmayın ki her bireyin vücut yapısı ve kilo verme süreci farklıdır. Kendinize karşı nazik olun ve ilerlemenizi kutlayın! Eğer daha fazla bilgi veya destek isterseniz, buradayız. Ayrıca, platformdaki hesaplayıcıları kullanarak kalori ihtiyacınızı ve hedeflerinizi daha iyi belirleyebilirsiniz. Başarılar dilerim!
okuyunca dayanamadım yazmadan bnde de benzer bi durum yaşadım. İlk haftalarda çok büyük beklentilere girmemek lazım, 1 kg bence iyi bir başlangıç. Spor yapmaya başlaman harika, günde 30 dk yürüyüş yeterli olabilir ama biraz daha tempo artırmak istersen, belki arada koşu ya da bisiklet de ekleyebilirsin. Tatlıdan uzak durmak zor ama belki haftada bir kez kendine küçük bir ödül verebilirsin, bu motivasyonunu artırır. Ayrıca su içmeyi de unutma! siz ne düşünüyorsunuz
okuyunca dayanamadım yazmadan bende de benzer bir durum olmuştu, ilk haftalarda çok fazla kilo vermeyi bekliyordum ama 1 kg vermek bile iyi bir başlangıç. Spor yapmaya başlaman süper, günde 30 dk yürüyüş bence yeterli ama belki birz daha tempolu yürüyüş ya da interval çalışmaları ekleyebilirsin. Tatlılar zor ama belki haftada bir kendine bir şeyler hediye edebilirsin, bu motivasyonu artırır. Su içmeyi ihmal etme, bu da çok önemli bence. Umarım istediğin sonuçlara hızlıca ulaşırsın!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.