Zayıflama Kürleri — plateau dönemi başladım

Salı 06:48
Uzun zamandır yazmıyordum ama bugün sormak istedim, Zayıflama Kürleri başlığına plateau dönemi ile ilgili yazıyorum. 31 yaşındayım, hedefim sağlıklı şekilde ilerlemek.

Geçen ay çok iyiydim bu hafta biraz duraksadım. Siz motivasyonu nasıl koruyorsunuz? Ara öğünde ne tercih ediyorsunuz?

Yardımcı olan olursa minnettar kalırım.
Bende de plateau dönemi yaşamıştım, motivasyon kaybetmek çok kolay. Ben ara öğünlerde genelde ceviz ya da yoğurt tercih ediyorum, hem doyurucu hem de sağlıklı. Egzersiz yaparken müzik dinlemek de beni hep motive etti. Biraz zor olsa da pes etmemek lazım, hedefe odaklanmak önemli. Umarım senin için de her şey yolunda gider.
Bence plateau dönemi gerçekten zorlayıcı, ben de bu süreçten geçtim. Motivasyonumu korumak için günlüğe yazmaya başlamıştım, her gün ne yediğimi ve nasıl hissettiğimi kaydediyordum. Ara öğünlerde bazen meyve ya da badem tercih ediyorum, hem tatlı ihtiyacımı karşılıyor hem de sağlıklı. Gerekirse bir arkadaşla birlikte spor yapmak da motivasyon açısından çok faydalı olabilir. Umarım senin için de her şey yolunda gider.

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.