Zayıflama Kürleri: Hangileri Gerçekten İşe Yarıyor?

Salı 22:01
Son zamanlarda internette o kadar çok zayıflama kürü var ki, hangisinin gerçekten işe yaradığını bilmek zor. Birkaç hafta önce bir arkadaşım, limonlu su ve elma sirkesi karışımını denediğini söyledi. İlk başta etkiliymiş gibi görünüyormuş ama sonrasında istediği gibi kilo verememiş. Bu konuda deneyimi olan var mı? Hangi kürleri denediniz, işe yaradı mı? Veya belki de bu tür yöntemlerin sağlığa zararlı olabileceğini düşünenler vardır. Yorumlarınızı bekliyorum!
Bende de bu konuda denemeler oldu. Limonlu su ve elma sirkesi karışımını ben de denemiştim ama uzun vadede pek etkli olmadığını gördüm. Daha çok sağlıklı beslenmeye odaklanmak bence daha faydalı. Mesela, ben sebze ağırlıklı bir diyetle birkaç kilo verdim. Bazı kürler işe yarayabilir ama sağlıklı bir yaşam tarzı olmadan kalıcı sonuç almak zor. Umarım herkes için en iyi yöntemleri bulursunuz!
Bende de bu konuya dair birkaç deneyim var. Öncelikle, yeşil çay kürünü denemiştim. İlk başta güzel sonuçlar aldım gibi görünüyordu ama sonra pltonik bir dönem yaşadım. Daha çok sabırlı olmak ve düzenli spor yapmanın önemli olduğunu düşünüyorum. Ayrıca, su içmeyi de unutmayın, bazen vücudun su ihtiyacı zannedildiğinden daha fazla olbiliyor. Herkese bol şans!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.