Zayıflama için en etkili kürler nleer?

Çarşamba 22:39
Mrb arkadaşlar, son zamanlarda zayıflama kürleri hakkında çok şey duyuyorum. Bazen doğal yöntemler daha etkili olabiliyor diyorlar ama ben de tam olarak neye nasıl başlayacağımı bilmiyorum. Mesela yeşil çay, limon suyu ya da elma sirkesi gibi şeyler hakkında ne düşünüyorsunuz? Bunları kullanan var mı? Ne gibi sonuçlar aldınız? Kendinize uygun bulduğunuz ve işe yaradığını düşündüğünüz kürleri paylaşır mısınız? Belki ben de denerim, birlikte birbirimize destek olabiliriz. :)
Bence zayıflama kürleri denemek güzel bir fikir! Ben de bir süre yeşil çay ve limon suyu kullandım. Özellikle limonlu su sabahları içince kendimi daha enerjik hissediyordum. Ama elma sirkesi de çok popüler, ben pek alışamadım ama kullanan arkadaşlarım var, onlardan iyi sonuçlar aldılar. Belki sen de deneyebilirsin, bence önemli olan düzenli olmak. Umarım senin için de işe yarar!
Aa ben de bu konuda biraz deneyimim var. Geçen yaz elma sirkesi ve su karışımını denedim, sabah aç karnına içince gerçekten etkili geldi. Ama her gün içmek zorlayıcı olabiliyor. Yeşil çayı da severek tüketiyorum, özellikle ara öğünlerde. Bazen yanında bir şeyler atıştırmak zorunda kaldım ama yine de faydasını gördüm. Düzenli gitmek önemli, bence sen de kendi denemelerini yapabilirsin. beni de bilgilendirirseniz sevinirim

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.