Yüz Germe Ameliyatı: Hangi Yöntemler Daha Etkili?

Salı 22:18
Herkese merhaba! Yüz germe ameliyatı yaptırmayı düşünüyorum ama kafamda pek çok soru var. Farklı yöntemler ve teknikler hakkında bilgi almak istiyorum. Kimisi ip ile germe, kimisi klasik yüz germe diyor. Hangisinin daha iyi sonuç verdiğini merak ediyorum. Daha önce bu işlemi yaptıranlar ya da bu konu hakkında bilgisi olanlar lütfen paylaşsın. Ayrıca, işlem sonrası iz kalma durumu ve iyileşme süreci hakkında da bilgi verirseniz çok sevinirim!
Bende de yüz germe düşüncesi vardı bir ara. İp ile germe yaptıran bir arkadaşım vardı, sonuçları fena değildi ama herkesin cilt yapısı farklı olduğu için değişiyor sanırım. Klasik yüz germe ise daha kalıcı sonuçlar veriyor gibi görünüyor, ama iyileşme süreci biraz daha uzun. İz kalma durumu da kişiden kişiye değişiyor, ama iyi bir cerrah seçerseniz şansınız daha fazla. Tavsiyem, mutlaka iyi bir uzmanla görüşmek. Umarım aradığın bilgileri bulursun!
Bence yüz germe konusunda karar vermek zor, ben de araştırmıştım bir süre. İp ile germe yaptıran bir tanıdığım var, onun sonuçları gayet iyi görünüyordu ama dediğim gibi herkesin durumu farklı. Klasik yüz germe ise daha uzun süreli sonuçlar veriyor, ama iyileşme süreci biraz çetin geçebilir. İz kalma durumu da tamamen cerrahın becerisine bağlı, o yüzden iyi bir hekim bulmak önemli. Umarım aradığın bilgileri bulursun!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.