Yüz Estetiği yaptıran var mı, fiyatlar nasıl?

Cuma 04:48
Merhaba kızlar, Uzun süredir Yüz Estetiği konusunu araştırıyorum. işe dönüş süresi önemli aşamasındayım, Sakarya'den yazıyorum.

Yaptıranların deneyimlerini okumak beni rahatlatıyor. Hangi klinik/doktorla gittiniz, memnuniyetiniz nasıldı? Gizli maliyet çıktı mı?

Yardımcı olan olursa minnettar kalırım.
Valla ben de yüz estetiği yaptırmayı düşünüyordum bir süre önce. Gittiğim klinikte doktorla ön görüşme yapmıştım, çok ilgilendi ama fiyatlar gerçekten değişken. Benim için önemli olan iyileşme süreciydi, doktor 1-2 hafta içinde normale döneceğimi söylemişti. Sakarya'da birkaç klinik var, ama memnun kalanlar genelde daha pahalı olan yerleri tercih ediyor gibi. Gizli maliyet konusunda dikkatli olmak lazım, ben de bir arkadaşımın başına gelmişti. Umarım aradığın bilgileri bulursun!
Bende de yüz estetiği yaptırma düşüncesi vardı bir süre önce. Gittiğim klinikte doktorla bir ön görüşme yaptım, fiyatlar gerçekten farklılık gösteriyor. İyileşme sürecinin 1-2 hafta içinde tamamlanacağını söylemişti. Sakarya'da birkaç iyi yer var ama dikkatli olmak lazım, gizli maliyetler çıkabiliyor. Bir arkadaşımın başına gelmişti, sonradan ekstra masraflarla uğraştı. Umarım aradığın bilgileri bulursun!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.