yürüyüş alışkanlığı konusunda ne önerirsiniz?

Salı 00:48
Merhabalar, Ağız - Diş Sağlığı ve Bakımı ile ilgili yürüyüş alışkanlığı konusunda sizin fikrinizi almak istedim. Konya'de yaşıyorum.

Son zamanlarda vücudumda değişiklikler hissediyorum, panik yapmadan önce sizin deneyimlerinizi okumak istedim. Benzer şeyleri yaşayan oldu mu?

Yardımcı olan olursa minnettar kalırım.
bende de yürüyüş alışkanlığı konusunda bir dönem sıkıntı yaşamıştım. Her gün en az 30 dakika yürümeye başladım ve bu hem fiziksel hem de ruhsal olarak çok fayda sağladı. Özellikle sabahları yapınca güne daha enerjik başlıyorsun. Diş sağlığına da katkısı olduğunu düşünüyorum, çünkü dolaşım sistemi için iyi bir şey. Bazen yürüyüş yaparken aklımdaki düşünceleri de toparlıyorum. Konyada yürüyüş yapacak güzel yerler var, mutlaka değerlendir. Umarım sen de bu alışkanlığı kazanırsın!
bende hamilelikte bende de yürüyüş alışkanlığı sonradan gelişti. İlk basta zorlanıyordum ama zamanla vücudum alıştı. Günde 20-30 dakika yürüyüş yapamk hem bedenime hem de zihnime iyi geldi. Özellikle akşam üstü yapınca daha hafif hissediyorum. Diş sağlığı açısından da faydasını gördüm, çünkü daha iyi bir kan dolaşımı sağlıyor. Konya'da yürüyüş yapacak yerler gerçekten güzel, parklarda yürümek çok keyfli. Umarım sen de bu alışkanlığı kazanırsın!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.