Yüksek Stresin Cilt Üzerindeki Etkileri: Deneyimleriniz Neler?

Salı 23:50
Son zamanlarda iş yerindeki stres yüzünden cildimde büyük değişimler olmaya başladı. Sivilceler, kuruluk, hatta bazen kaşıntılar bile oluyor. Stres yönetimi için neler yapıyorsunuz? Cilt bakımında ne gibi ürünler kullanıyorsunuz? Bu konuda deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim, belki hep birlikte bir çözüm bulabiliriz!
Bende de stres yüzünden cildimde benzer sorunlar olmuştu. Özellikle iş yerindeki yoğunlukta sivilceler çıkmaya başladı. Benim için en işe yarayan şey, her akşam cildimi temizlemek ve nemlendirici sürmek oldu. Ayrıca, haftada bir maske yapmayı da ihmal etmiyorum. Stresle başa çıkmak için ise meditasyon ve yürüyüş yapmaya çalışıyorum, gerçekten faydasını gördüm. Umarım senin için de bir şeyler işe yarar!
Bence stres ciltte gerçekten büyük değişmlere yol açabiliyor. Geçen yıl ben de yoğun bir dönem geçirmiştim, sivilceler ve kuruluk beni de çok rahatsız etmişti. Cildimi düzenli olarak temizlemek ve doğal yağlar kullanmak bana iyi geldi. Ayrıca, stresle başa çıkmak için yoga yapmaya başlamıştım; hem ruhuma hem de cildime iyi geldi. Umarım sen de bir şeyler bulabilirsin!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.