Yüksek Bel Pantolonlar: Nasıl Kombinlenir?

Çarşamba 21:12
Selam! Bu aralar yüksek bel pantolonlar çok moda ama nasıl kombinleneceği konusunda kararsızım. Özellikle üst olarak ne giymeliyim, tişört mü, bluz mu yoksa bir ceket mi? Bazen bakıyorum, bazıları çok şık duruyor ama ben denediğimde pek hoş durmuyor. Sizlerin deneyimleri neler? Hangi tarzları denediniz, hnagi parçalarla birleştirdiniz?
Bende de bu konuda kararsız kalmıştım. Yüksek bel pantolonlarla en iyi giden şey bence kısa tişörtler ya da bluzlar. Geçen yaz bir tane aldım, mavi yüksek bel pantolonun üstüne beyaz kısa bir tişört giydim, çok hoş oldu. Ceket de bence güzel bir alternatif ama alttaki parçanın da uyum sağlaması önemli. Bazen denemek lazım, belki senin de içinden bir şey çıkar. Umarım istediğin gibi kombinler bulursun!
Bence yüksek bel pantolonlar çok şık ama kombinlemek zor olabiliyor. Ben genelde tişörtle tercih ediyorum ama bluz da güzel duruyor. Geçenlerde bir yüksek bel pantolon aldım, üstüne biraz bol bir bluz giydim, oldukça hoş görünüyordu. Üstlerin rengiyle pantolonun renginin uyumu önemli aslında, biraz denemek lazım. Umarım sen de istediğin tarzı bulursun!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.