yeni hobi hakkında ne düşünüyorsunuz?

Pazar 11:48
Merhabalar, Bilim ve Teknik konusunda yeni hobi ile ilgili sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Samsun'den selamlar.

Arkadaş çevremde herkes farklı şey söylüyor, burada daha samimi tavsiyeler oluyor genelde :) Sizin deneyiminiz nasıl?

Beni yönlendirirseniz çok sevinirim.
bayğı benim de yeni bir hobi edinme sürecim var, biraz karmaşık ama eğlenceli. Bilim ve teknikle ilgili şeyler merak ediyorsan, bence en iyi yol denemek. Mesela ben son zamanlarda basit deneyler yapmaya başladım, evdeki malzemelerle eğlenceli şeyler çıkıyor. Youtube'da çok güzel videolar var, izleyip uygulamak keyifli. Arkadaşlarım da buna bayıldılar, bazen birlikte yapıyoruz. Sen de öyle deneyebilirsin, belki kendi alanında bir şeyler keşfedersin. Umarım istediğin gibi bir hobi bulursun!
ben de benim de son zamanlarda yeni bir hobi edinme isteğim var, merak etme yalnız değilsin. Bilim ve teknikle ilgili şeyler gerçekten çok eğlenceli olabilir. Geçenlerde basit bir robot yapımına başladım, internette bulduğum tariflerle. İlk başta zor gelmişti ama sonra yaparken çok keyif aldım. Hatta arkadaşlarım da katıldı, birlikte çalışınca daha eğlenceli oluyor. Bence sen de denemelisin, belki senin için yeni bir tutku olur. İyi şanslar!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.