yeni hobi hakkında ne düşünüyorsunuz?

Perşembe 01:48
Yine bir soruyla geldim :) Tüketici Şikayetleri konusunda yeni hobi ile ilgili sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Erzurum'den selamlar.

Arkadaş çevremde herkes farklı şey söylüyor, burada daha samimi tavsiyeler oluyor genelde :) Sizin deneyiminiz nasıl?

Beni yönlendirirseniz çok sevinirim.
şahsen bence yeni hobiler denemek gerçekten çok keyifli. Ben de bir süre önce resim yapmaya başladım ve çok hoşuma gitti. Başta biraz zorlandım ama zamanla gelişti. Arkadaşlarımın tavsiyeleriyle başladım aslında, onlara da sormuştum, çok faydalı oldu. Eğer gerçekten ilgin varsa, denemekten çekinme derim. Ayrıca, farklı şeyler denemek de iyi olabilir, belki hoşuna gidecek başka bir şey bulursun.
aa bence yeni hobiler denemek harika bir şey. Geçen yaz ben de farklı şeyler denemek için mutfakta yeni tarifler denemeye başladım. İlk başta bazıları kötü oldu ama sonra gerçekten lezzetli yemekler yapmaya başladım. Arkadaşlarım da çok beğendi, o yüzden onları da mutfağa davet ettim. Yeni şeyler denemek insanı geliştiriyor, bence sen de bir şeyler denemekten çekinme. Umarım güzel şeyler bulursun!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.