yeni diyet listesi ile 3 kilo verdim, devam ediyorum

Perşembe 01:48
Merhaba kızlar, Zayıflama Kürleri başlığına yeni diyet listesi ile ilgili yazıyorum. 29 yaşındayım, hedefim sağlıklı şekilde ilerlemek.

Geçen ay çok iyiydim bu hafta biraz duraksadım. Siz motivasyonu nasıl koruyorsunuz? Ara öğünde ne tercih ediyorsunuz?

Korkuyorum açıkçası, siz ne düşünüyorsunuz?
uzun zamandır okuyordum sadece valla bende de aynı durum olmuştu, ilk başlarda çok iyi gidiyordum ama sonra motivasyon kaybı yaşadım. Ara öğünlerde ben genelde yoğurt ya da meyve tercih ediyorum, hem sağlıklı hem de tok tutuyor. Kendi kendime hedefler koyup onlara odaklanmaya çalışıyorum, bazen bir arkadaşla birlikte yürüyüşe çıkmak da iyi geliyor. Korkma, bu normal bir süreç bence, önemli olan devam etmek. Umarım sen de hedefine ulaşırsın!
hmm bende de benzer bir durum yaşadım, başlangıçta her şey mükemmeldi ama sonra birden motivasynum düştü. Ara öğünlerde ben de genelde badm ya da ceviz gibi kuruyemişler yemeyi tercih ediyorum, hem lezzetli hem de enerjik tutuyor. Ayrıca, bir arkadaşım ile spor yapmaya başladım, birlikte olunca daha eğlenceli geliyor. Korkma, bu duraksamalar aslında herkesin başına geliyor, önemli olan pes etmemek. Umarım sen de motivasyonunu bulursun!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.