Yemek Tarifleri için pratik öneri lazım

Pazar 04:48
Yine bir soruyla geldim :) Yemek Tarifleri konusunda kolay ana yemek denedim, evde denemek isteyenlere yazayım dedim.

Malzemeler basit aslında, ben Adana'de marketten aldım. Siz hangi markayı tercih ediyorsunuz? Püf noktası varsa yazın lütfen, bir dahaki sefere daha iyi çıksın istiyorum.

Okuyan herkese şimdiden teşekkürler kızlar.
bana göre bende de pratik tarifler denemek çok hoşuma gidiyor. Geçenlerde basit bir sebze yemeği yaptım, hemen hemen aynı malzemeleri kullandım. Marketten aldığım sebzeler çok taze çıktı, bu da yemeğin lezzetini artırdı. Püf noktası olarak, sebzeleri pişirmeden önce biraz suda bekletmek iyi oluyor. Böylece daha çıtır ve lezzetli oluyorlar. Hangi markayı tercih etsem diye düşünmüştüm ama yerel ürünler her zaman daha iyi gibi geliyor bana. Umarım senin denediğin tarif de çok güzel olmuştur!
bence bende de pratik yemek tarifleri denemek çok keyifli. Geçen hafta yoğurtlu kabak yemeği yaptım, malzemeleri nerdeyse hep evde vardı. Kabakları biraz tuzla bekletip suyunu salmasını sağladım, o şekilde pişirdim. Yemeğin daha az sulanmasını sağlıyor ve tadı da daha güzel oluyor. Marketten aldığım yoğurt da yerel bir markaydı, gerçekten lezzetliydi. Püf noktanız varsa, benimle de paylaşın lütfen! Umarım senin tarifin de harika olmuştur!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.