Yemek Tarifleri: evde nasıl yapıyorsunuz?

Pazartesi 18:48
Yine bir soruyla geldim :) Yemek Tarifleri konusunda misafir menüsü denedim, evde denemek isteyenlere yazayım dedim.

Malzemeler basit aslında, ben Manisa'de marketten aldım. Siz hangi markayı tercih ediyorsunuz? Püf noktası varsa yazın lütfen, bir dahaki sefere daha iyi çıksın istiyorum.

Beni yönlendirirseniz çok sevinirim.
Aa ben de misafir menüsü yapmayı çok seviyorum! Malzemeler konusunda ben de genelde yerel marketlerden alıyorum, taze olunca daha lezzetli oluyor. Püf noktası olarak, yemeğinizi hazırlamadan önce tüm malzemeleri önceden doğrayıp hazırlamak işe yarıyor. Böylece pişirme sırasında daha organize oluyorsunuz. Bir de baharatlar bence çok önemli, onlara dikkat etmek lazım. Umarım harika bir menü çıkar!
Valla ben de misafir menüsü yapmayı çok seviyorum! Aslında her defasında biraz farklı malzemeler kullanmaya çalışıyorum ki değişiklik olsun. Püf noktası olarak, bence sosları önceden hazırlamak çok işe yarıyor. Böylece yemek pişerken uğraşmak zorunda kalmıyorsunuz. Baharatlar da önemli, ben genelde kekik ve pul biber kullanıyorum. Umarım senin menün de çok güzel olur!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.