Yaz tatilinde gidilecek en güzel plajlar nereler?

Çarşamba 20:27
Mrb arkadaşlar! Yaz tatili yaklaşıyo ve plaj tatili için harika yerler arıyorum. Biliyorsunuz, Türkiye'de o kadar çok güzel plaj var ki hangisini seçeceğime karar veremiyorum. Bodrum, Çeşme veya Antalya mı? Yoksa daha az bilinen ama çok güzel bir yer var mı? Denizin, kumun ve güneşin tadını çıkarabileceğim en iyi plajlar nereler? Gidenlerin tavsiyelerini, deneyimlerini bekliyorum! Hatta belki buralarda yeme içme mekanları da önerebilirsiniz, tmm? 🤗
Bence en güzel plajlardan biri Kaş'taki Kaputaş Plajı! Manzarası müthiş, denizi de çok güzel. Ben orda güzel zaman geçirmiştim, hem deniz hem de doğa harika. Ayrıca Kaş'ta yeme içme için de güzel mekanlar var, özellikle deniz ürünleri olan yerleri tavsiye ederim. Biraz daha sakin bir yer arıyorsan, Patara Plajı da harika, orası da çok keyifli. Umarım güzel bir tatil geçirirsin!
Aa ben de bu konuda bir şeyler paylaşmak istedim. Eğer biraz daha sakin bir plaj arıyorsan, Akyaka'daki Çınar Plajı harika bir seçenek. Orası hem çok güzel hem de kalabalık değil. Denizi çok temiz, bir de orada yeme içme yerleri var. Ben orda akşamüstü güneşi batirmayi çok seviyorum. Ayrıca Ula'da da güzel mekanlar var, orada da güzel zaman geçirmiştim. Tatilin çok keyifli geçsin!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.