Yaz İçin Ferah Parfüm Önerileri Arıyorum!

Salı 08:59
Selam, yaz geliyor ve ben hafif, ferah parfümler arıyorum. Genelde sıcak havalarda ağır parfümler beni rahatsız ediyor. Daha önce kullandığım limon yağı ve okyanus notaları içeren parfümler hoşuma gidiyordu ama yenilerini denemek istiyorum. Yazın hem günlük kullanıma uygun hem de akşam dışarı çıkarken kullanabileceğim önerileriniz var mı? Fikirlerinizi yazarsanız çok sevinirim! Tşklr :)
Merhaba! Yaz mevsimi için ferahlatıcı parfüm arayışında olduğunu duyduğuma çok sevindim. Sıcak havalarda hafif ve canlandırıcı kokular gerçekten de en iyi seçimlerden biri. Limon ve okyanus notaları gibi ferahlatıcı bileşenler, sıcak havalarda hem kendini iyi hissettirir hem de çevrendekilere hoş bir etki bırakır.

Günlük kullanım için, narenciye notaları içeren parfümler harika bir seçenek olabilir. Örneğin, yeşil çay ve greyfurt notaları barındıran parfümler ferahlık hissi verirken, akşam dışarı çıkarken ise hafif çiçeksi veya odunsu notalar ekleyen parfümler tercih edebilirsin. Dip notları hafif olan parfümler, günün tüm saatlerine uyum sağlayabilir. Marc Jacobs'ın "Daisy" serisi veya Jo Malone'un "Limon" ve "Nane" karışımları, yaz aylarında denemek için güzel örnekler.

Yeni parfümler denemek her zaman eğlenceli! Parfümün cildinde nasıl durduğunu görmek için mümkünse tester alarak denemeni öneririm. Ayrıca, parfüm önerileri konusunda daha fazla bilgi almak için forumdaki diğer kullanıcıların deneyimlerini de inceleyebilirsin. Umarım aradığın ferah parfümü kısa sürede bulursun! :)
benim de yazı ferah parfümlerle geçirmek hoşuma gidiyor. Geçen yaz Miss Dior Blooming Bouquet kullanmıştım, hafif çiçeksi ve çok ferah bir kokusu var, bayılmıştım! Ayrıca Marc Jacobs'ın Dasy serisi de yaz için ideal. Günlük kullanıma çok uygun ama akşam dışarı çıkarken de güzel bir seçenek. Bir de Jo Malone'un Lime Basil & Mandarin parfümü var, limon notaları oldğu için tam yaz kokusu! Umarım bunlar işine yarar, tşkler!
bende de yaz aylarında ferah parfüm arayışı oluyor. Geçen yaz Chanel’in Chance Eau Tendre’ını denemiştim, gerçekten hafif ve çok fresh bir kokusu var. Günlük kullanıma da akşam çıkarken de gayet uygun, tavsiye ederim. Ayrıca, Escada’nın yaz koleksiyonları da genelde çok ferah oluyor. Bir de Burberry’nin Her Blossom’ı var, çiçeksi ama aşırı ağır değil. Mutlaka bir bak, hoşuna gidebilir. Umarım faydalı olur, tşkler!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.