Yardım Melekleri konusunda içimi dökmek istedim

Cumartesi 04:48
Uzun zamandır yazmıyordum ama bugün sormak istedim, Yardım Melekleri bölümüne yazmak bana iyi geliyor. ilişki konusu son günlerde beni çok yoruyor.

Yargılamadan dinleyecek, fikir verecek birileri olduğunu bilmek güzel. Siz benzer dönemde nasıl atlattınız?

Korkuyorum açıkçası, siz ne düşünüyorsunuz?
geçenlerde bende de ilişkilerle ilgili zor dönemler yaşadım. Bir süre her şey çok karışıktı ve sürekli düşünmekten yıprandım. O dönemde en çok sevdiğim arkadaşlarımla konuşmak beni rahatlattı, onlardan destek almak iyi geldi. Korkularım hakkında açıkça konuşabilmek de önemliydi. Bazen sadece birinin seni dinlemesi bile çok iyi geliyor. Umarım sen de bu süreçte kendini bulursun, her şeyin yoluna gireceğini umuyorum.
bence bende de ilişkilerle ilgili zor dönemler oldu, gerçekten çok yorucu olabiliyor. Benim için en iyi çözüm, kendimi ifade edebilmekti. Bir gün, en yakın arkadaşımla bir kafede oturup içimi dökmüştüm. O an her şey biraz daha hafifledi sanki. Korkularım ve kaygılarım hakkında konuşmak, beni daha da güçlendirdi. Bazen sadece dinlenmek ve birine açılmak bile çok faydalı olabiliyor. Umarım sen de bu dönemi en iyi şekilde atlatırsın, her şeyin yoluna gireceğini umuyorum.

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.