Yardım Melekleri konusunda içimi dökmek istedim

Pazartesi 14:48
Merhaba kızlar, Yardım Melekleri bölümüne yazmak bana iyi geliyor. ilişki konusu son günlerde beni çok yoruyor.

Yargılamadan dinleyecek, fikir verecek birileri olduğunu bilmek güzel. Siz benzer dönemde nasıl atlattınız?

Yardımcı olan olursa minnettar kalırım.
bende de benzerini yaşadım bende de son zamanlarda ilişki konusunda bayağı sıkıntılar yaşadım. Hatta bir dönem çok bunalmıştım. Arkadaşlarımın desteğiyle biraz rahatladım. Onlarla konuşmak, hissettiklerimi paylaşmak çok işe yaradı. Yanlış yapmaktan korktuğum için içime attım ama sonunda her şey daha iyi oldu. Bence sen de güvendiğin biriyle konuşmayı dene, belki içini dökmek sana da iyi gelir. kolay gelsin
bende de bence ilişkiler gerçekten zorlayıcı olabiliyor. Geçen yaz ben de benzer bir dönemden geçtim. Sürekli içimdeki duyguları bastırmaya çalıştım ama sonra bir arkadaşım ile açıkça konuşmaya başladım. O kadar rahatlatıcı oldu ki! Hislerimi paylaştıkça daha net düşündüm ve kafamdaki belirsizlikler azaldı. Bazen sadece birinin seni dinlemesi bile çok şey değiştiriyor. Umarım sen de kendini açabilirsin, iyi gelir. siz ne düşünüyorsunuz

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.