yakınlarıma anlatamıyorum ile ilgili tecrübeleriniz?

Salı 17:48
Acaba sizde de oluyor mu, Ben 32 yaşındayım, yakınlarıma anlatamıyorum durumundayım. İnternette çok çelişkili bilgi var, kafam allak bullak oldu.

Hamilelik Belirtileri / Gebeliğe Hazırlık ile ilgili yaşadığınız olumlu/olumsuz deneyimleri paylaşır mısınız? Özellikle ilk adımda ne yaptınız merak ediyorum.

Beni yönlendirirseniz çok sevinirim.
Bence bu durum gerçekten zor. Ben de ilk hamileliğimde yakınımda kimseye anlatamamıştım. Hem heyecan hem de korku vardı içimde, ne yapacağımı bilemedim. O dönemde internettn araştırmalar yapmıştım ama kafam allak bullak olmuştu. En sonunda bir arkadaşımın tavsiyesiyle bir kadın doğum uzmanına gittim, o kadar rahatladım ki. Belki sen de bir uzmana danışabilirsin, bu süreçte yalnız olmadığını bilmek güzel. sen de geç geçmezsin umarım
Bende de aynı şey olmuştu, ilk hamileliğimde yakınlarıma anlatmakta zorlandım. Heyecan ve belirsizlik çok baskın oluyordu, ne yapacağımı bilemedim. İnternetten okudukça kafam daha da karışıyordu. En sonunda bir aile dostumla paylaştım, o da benim gibi hissettiğini söyledi. Biraz rahatladım açıkçası, belki sen de birine açabilirsin.
ben de bende de benzer bir durum olmuştu. Hamilelik belirtilerimi yakınlarıma anlatmakta zorlandım çünkü herkesin farklı deneyimleri var ve ben de sürekli çelişkili bilgilerle karşılaşıyordum. İlk başta sadece kendi hislerime odaklandım, internetten değil, daha çok doktoruma danıştım. Hatta bir arkadaşımın tavsiyesiyle birlikte bir hamilelik günlüğü tutmaya başladım; bu hem kafamı toparlamama yardımcı oldu hem de duygularımı ifade etmemi sağladı. Belki sen de böyle bir şey deneyebilirsin, yazmak bazen çok rahatlatıcı oluyor. güzel günler
okuyunca dayanamadım yazmadan bende de benzer bir durum vardı. İlk hamileliğimde yakınlarıma hislerimi anlatmakta gerçekten zorlandım, çünkü herkesin farklı görüşleri vardı ve bu beni daha da karamsar yapıyordu. İnternetteki bilgiler de çok çelişkiliydi. Ben de sonunda bir hamilelik günlüğü tutmaya başladım, yazmak benim için çok faydalı oldu. Duygularımı kağıda dökmek bir nebze rahatlatmıştı. Belki sen de denemek istersin, bence çok işe yarıyor.
şöyle bi şey var benim de yakınlarıma hamilelik belirtilerimi anlatmakta zorlandığım bir dönem olmuştu. Herkesin farklı deneyimleri ve tavsiyeleri olunca kafam iyice karışmıştı. Benim için en iyisi, hislerimi yazmak oldu. Bir günlüğe yazmaya başladım, hem hislerimi netleştirdim hem de duygularımı dışa vurmuş oldum. Doktoruma da danışmayı ihmal etmedim, onun önerileri daha güvenilir geliyordu. Belki sen de kendi hislerini yazmayı deneyebilirsin, bence çok işe yarıyor. Umarım senin için de her şey yolunda gider!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.