Vücut kremi seçerken nelere dikkat etmeliyiz?

Çarşamba 21:54
Mrb arkadaşlar! Son zamanlarda vücut kremleri hakkında çok şey duyuyorum ama hangisini seçeceğime bir türlü karar veremiyorum. Kuru cildim var ve özellikle kış aylarında cildim daha da kuruyor. Hangi içeriklere dikkat etmem gerektiğini bilmiyorum. Bazı arkadaşlarım doğal ürünler kullanmamı önerdi ama bunların da etkili olup olmadığını merak ediyorum. Sizler hangi markaları kullanıyorsunuz? Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim!
Bende de kuru cilt sorunu var ve kışın daha da zor oluyor. Ben genelde shea yağı veya aloe vera içeren kremler kullanıyorum, bunlar gerçekten iyi geliyor. Yine de doğal ürünler bence çok etkili, özellikle hindistancevizi yağı falan da denmeye değer. Markalarla ilgili olarak, ben Nivea'nın bazı ürünlerini seviyorum, bir de Bioderma'nın kremi de güzel. Umarım senin için de iyi bir çözüm bulursun!
Bence vücut kremi seçerken içeriğine dikkat etmek çok önemli. Kuru cildim olduğu için ben de bu konuda bir sürü deneme yaptım. Genelde zeytinyağı veya argan yağı içeren kremleri tercih ediyorum, cildim buna çok iyi tepki veriyor. Doğal ürünler gerçekten etkili, ben de badem yağı kullandım ve memnun kaldım. Markalar arasında Vaseline’in kremleri de fena değil, özellikle kış aylarında çok yardımcı oluyor. Umarım aradığın ürünü bulursun!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.