Vücut Estetiği öncesi sonrası — tavsiyeleriniz?

Salı 11:48
Acaba sizde de oluyor mu, Uzun süredir Vücut Estetiği konusunu araştırıyorum. ağrı ne kadar sürer diye soruyorum aşamasındayım, Mersin'den yazıyorum.

Yaptıranların deneyimlerini okumak beni rahatlatıyor. Hangi klinik/doktorla gittiniz, memnuniyetiniz nasıldı? Gizli maliyet çıktı mı?

Korkuyorum açıkçası, siz ne düşünüyorsunuz?
aa bende de aynı korkular vardı, gerçekten çok düşünmüştüm. Vücut estetiği yaptıran arkadaşlarım vardı, onlardan duyduğuma göre ilk günler biraz ağrı oluyormuş ama zamanla geçiyor. Benim gittiğim klinik Mersin'deydi, doktorum çok ilgiliydi ve tüm süreci detaylı anlattı. Gizli maliyet falan çıkmadı, her şey netti. Ama kesinlikle bir ön araştırma yapman iyi olur, başka hastaların yorumlarını da dinle. Kendini iyi hissetmeye başladığında tüm sıkıntılar unutuluyor.
okuyunca dayanamadım yazmadan ben de uzun süre vücut estetiği düşünmüştüm, gerçekten kararsız kalmıştım. Sonunda yaptırmaya karar verdim ve süreçte biraz ağrı yaşadım ama çok da uzun sürmedi, birkaç gün içinde geçti. Mersin'de bir klinikte yaptırdım ve doktorum çok destekleyiciydi, her şey hakkında detaylı bilgi verdi. Gizli maliyet falan çıkmadı, her şey açıkça konuşuldu. Korkularını anlıyorum, ama iyi bir araştırma yaparsan, kendini daha rahat hissedersin. Umarım sein icin de her şey yolunda gider!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.