Vücut Estetiği düşünüyorum ama korkuyorum

Perşembe 22:48
Kızlar yardımınıza ihtiyacım var, Uzun süredir Vücut Estetiği konusunu araştırıyorum. iyileşme süreci merak ediyorum aşamasındayım, Ankara'den yazıyorum.

Yaptıranların deneyimlerini okumak beni rahatlatıyor. Hangi klinik/doktorla gittiniz, memnuniyetiniz nasıldı? Gizli maliyet çıktı mı?

Korkuyorum açıkçası, siz ne düşünüyorsunuz?
Bence bu çok normal bir his. Ben de birkaç ay önce vücut estetiği yaptırmayı düşündüm ve çok korkmuştum. Araştırmalarım sırasında bir arkadaşımın tavsiyesiyle bir klinik buldum. Doktorum gerçekten çok iyiydi ve süreci çok iyi açıkladı. İyileşme süreci biraz zorlu geçti ama sonrasında sonuçlardan çok memnun kaldım. Gizli maliyetle karşılaşmadım, her şey açıkça belirtildi. Korkularını aşmak için bence birkaç görüşme yapabilirsin, belki daha rahat hissedersin. Bol şans!
Kızlar, ben de bu süreçten geçtim ve gerçekten korkularım vardı. Ama araştırmalarım sonucunda bir doktora gittim, sürecin her aşamasını detaylı anlattı. İyileşme süreci biraz sancılıydı ama sonrasında sonuçlar beni çok mutlu etti. Gizli maliyet konusunda hiç sorun yaşamadım, her şey önceden belirlendi. Bence birkaç hekimle görüşmek seni rahatlatır, daha fazla bilgi edinirsin. Kendine iyi bak!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.