Vücut Bakımı rutinim değişti, paylaşayım

Cumartesi 11:48
Selamlar, Vücut Bakımı başlığına saç dökülmesi için yazdım. Uzun süredir farklı ürün deniyorum ama tam oturanı bulamadım.

Sizin rutininiz nasıl, hangi ürünleri seviyorsunuz? Fiyat/performans olarak memnun olduklarınızı yazarsanız sevinirim.

Okuyan herkese şimdiden teşekkürler kızlar.
bayağı bende de saç dökülmesi sorunu vradı bir süre. Hatta ben de farklı ürünler denedim ama en çok memnun kaldığım şey argan yağı oldu. Hem saçımı besledi hem de dökülmeyi azalttı gibi geldi. Fyatı da çok uçuk değil, bence fiyat/performans olarak gayet iyi. Ayrıca, saç şampuanı olarak da doğal icerikli olanları tercih etmeye çalışıyorum. Hepsi bir arada iyi bir sonuç verdi benim için. Umarım sen de iyi bir ürün bulursun!
ilk kez yazıyorum buraya bende de saç dökülmesi sorunu vardı bir dönem, gerçekten can sıkıcı. Ben de birkaç ürün denedim ama en iyisi bence doğal şampuanlar oldu. Mesela, hindistancevizi yağı ve aloe vera içerenleri çok sevdim. Hem saçımı besledi hem de dökülmeyi azalttı gibi hissettim. Fiyatları da gayet makul, bu yüzden hem performans hem fiyat açısından iyi. Umarım sen de uygun bir çözüm bulursun!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.