Vücut Bakımı için ürün önerisi arıyorum

Cuma 03:48
Herkese selam, Vücut Bakımı başlığına karma cilt için yazdım. Uzun süredir farklı ürün deniyorum ama tam oturanı bulamadım.

Sizin rutininiz nasıl, hangi ürünleri seviyorsunuz? Fiyat/performans olarak memnun olduklarınızı yazarsanız sevinirim.

Yardımcı olan olursa minnettar kalırım.
geçenlerde bende de karma cilt var ve uzun zaman farklı ürünler denedim. En çok memnun kaldığım ürünlerden biri Nivea'nın vücut losyonu, hem fiyatı uygun hem de cildimi yumuşak tutuyor. Ayrıca, The Body Shop'un vücut peelingini de çok seviyorum, cildimi gerçekten temizliyor ve canlandırıyor. Bir de bazen evde doğal yağlarla da bakım yapıyorum, zeytinyağı veya hindistancevizi yağı güzel oluyor. Umarım senin için de faydalı olur!
bilmiyorum ama benim de karma ciltle ilgili deneyimlerim var. Bir süre önce CeraVe’nin vücut losyonunu denedim ve gerçekten çok beğendim, cildim hem nemlnedi hem de yağlı hissettirmedi. Onun dışında, L’occitane’nın badem vücut yağı da harika, gercekten yumuşak bir his bırakıyor. Fiyat performans olarak ikisi de bence gayet iyi. Ayrıca, haftada bir de evde peeling yapmayı seviyorum, şeker ve zeytinyağı karışımı iş görüyor. Umarım bir şeyler bulabilirsin!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.