Vücut Bakımı için ürün önerisi arıyorum

Çarşamba 23:48
Herkese selam, Vücut Bakımı başlığına parfüm önerisi için yazdım. Uzun süredir farklı ürün deniyorum ama tam oturanı bulamadım.

Sizin rutininiz nasıl, hangi ürünleri seviyorsunuz? Fiyat/performans olarak memnun olduklarınızı yazarsanız sevinirim.

Yardımcı olan olursa minnettar kalırım.
Bende de parfüm bulma konusunda zorlanıyordum, derken bir arkadaşımın önerisiyle The Body Shop’un parfümlerini denedim. Özellikle "Mnago" ve "Vanilla" çok hoşuma gitti, kalıcılığı da fena değil. Fiyat/performans açısından gayet başarılı buldum. Ayrıca, vücut spreyleri de kullanıyorum, hem hafif hem de ferahlatıcı oluyor. Belki sen de bir bakarsın. Umarım aradığın ürünü bulursun!
Valla ben de parfüm bulmakta zorlanıyordum, derken bir gün Yves Rocher’ın "Cacao" parfümünü denedim. Gerçekten hoş bir koku ve kalıcılığı da bence çok iyi. Fiyatı da uygun, yani bütçe dostu. Ayrıca vücut losyonları da var, onunla birlikte kullanınca daha da kalıcı oluyor. Belki sen de bi şans verirsin, pişman olmazsın. Umarım aradığın ürünü bulursun!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.