vitamin kullanımı konusunda ne önerirsiniz?

Cuma 23:48
Uzun zamandır yazmıyordum ama bugün sormak istedim, Organik Yaşam ile ilgili vitamin kullanımı konusunda sizin fikrinizi almak istedim. Denizli'de yaşıyorum.

Son zamanlarda vücudumda değişiklikler hissediyorum, panik yapmadan önce sizin deneyimlerinizi okumak istedim. Benzer şeyleri yaşayan oldu mu?

Hug 🌸
Bence vitamin kullanımı gerçekten önemli. Bende de son zamanlarda yorgunluk hissi başlamıştı, doktora gitmek yerine önce doğal yollarla denemek istedim. Özellikle C vitamini ve D vitamini almayı denedim, birz daha enerjik hissetmemi sağladı. Ama yine de her şeyde olduğu gibi, dengede tutmak lazım, aşırıya kaçmamak gerek. Umarım senin için de iyi sonuçlar alırsın!
Bende de bir süre önce yorgunluk hissetmiştim. O dönemde B12 vitamini kullanmaya başladm, gerçekten faydasını gördüm. Ayrıca, doğal beslenmeye de dikkat ettim, sebze ve meyve tüketimimi artırdım. Ama tbii ki, her vitaminin herkese iyi gelmeyebileceğini unutmamak lazım, bence en iyi yol bir doktora danışmak. Umarım senin için de iyi sonuçlar alırsın!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.