Vejetaryen diyet ile ilgili deneyimlerinizi bekliyorum!

Çarşamba 21:46
Herkese merhaba! Son zamanlarda vejetaryen bir diyet denemeye karar verdim ve bu süreçte neler yaşadığımı paylaşmak istiyorum. Başlangıçta biraz zorlandım ama zamanla alıştım. Sebze ve baklagilleri daha fazla tüketmeye başladım, ama bazen protein ihtiyacımı nasıl karşılayacağımı düşünüyorum.

Özellikle mercimek ve nohut gibi baklagilleri sık sık kullanıyorum. Ama yine de zaman zaman balık ya da yumurta tüketip tüketmemem gerektiği konusunda kararsız kalıyorum. Sizlerin vejetaryen diyet deneyimleriniz neler? Hangi tarifler veya ipuçları ile işinize yaradı? Paylaşımlarınızı dört gözle bekliyorum!
Bende de vejetaryen diyet denemesi olmuştu, ilk başlarda gerçekten zorlanıyordum. Ama zamanla alıştım ve sebze yemekleri yapmaya başladım. Özellikle kinoa, mercimek ve nohutla harika salatalar yapabiliyorsun, protein ihtiyacını da gayt iyi karşılıyor. Balık ve yumurta konusuna gelince, bence bunları ara sıra tüketmk faydalı olabilir, eğer tamamen vejetaryen olmak istemiyorsan. Hem lezzet hem de besin değeri açısından güzel bir denge kurabilirsin. Umarım bu süreçte keyif alırsın!
Bence vejetaryen diyet harika bir deneyim! Ben de bir süre denemiştim, başlangıçta biraz zorlandım ama snra sebzelerle o kadar çok güzel tarif buldum ki. Baklagiller gerçekten kurtarıcım oldu, özellikle nohut ve mercimeği farklı şekillerde kullanmak çok eğlenceli. Balık veya yumurta konusuna gelince, ben ara sıra tüketmeyi tercih ettim ve bu bana iyi geldi. Hem lezzetli hem de besleyici bir seçenek oluyor. Umarım sen de kyeif alırsın!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.