Vajinal Estetik Yaptırmayı Düşünüyorum, Deneyimlerinizi Paylaşın!

Çarşamba 00:27
Merhaba arkadaşlar! Son zamanlarda vajinal estetik konusunda bir araştırma içindeyim. Hani şu labiaplasti ve diğer işlemler. Gerçekten bu işlemleri yaptıranlar var mı? Sonuçları nasıl? Kendimi daha iyi hissetmek için düşündüğüm bir şey ama çok fazla soru işaretim var. İşlem sonrası iyileşme süreci nasıl geçiyor? Ağrı oluyor mu? Yani, benim gibi düşünenler ya da bu işlemi yaptıranlar varsa buraya yazsın lütfen. Deneyimlerinizi, tavsiyelerinizi bekliyorum!
Bence bu konuda düşünmek çok normal. Ben de bir süre önce vajinal estetik yaptırmayı düşündüm ve araştırmalarım sırasında birçok şey öğrendim. İşlem sonrası iyileşme süreci biraz zaman alıyor ama aslında çok fazla ağrı hissetmedim. Doktorumun verdiği önerilere uydum ve süreç oldukça rahat geçti. Kendimi sonrasında daha iyi hissettim. Ama önemli olan, bu kararı alırken kendinle barışık olman. Umarım senin için de en doğru kararı verirsin!
Aa ben de bu konuyu çok düşünmüştüm! Vajinal estetik yaptıran bir arkadaşım vardı, onun deneyimlerini dinlemek benim için çok faydalı olmuştu. İşlem sonrası biraz ağrı hissetmiş ama zamanla geçtiğini söyledi. İyileşme süreci kişiden kişiye değişiyor tabii ama önemli olan, bunun senin için ne kadar gerekli olduğuna karar vermen. Kendini iyi hissetmek için böyle bir adım atıyorsan, bence araştırmaya devam etmelisin. Umarım en doğru kararı verirsin!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.