Vajinal Estetik Hakkında Bilgi Arıyorum!

Çarşamba 19:28
Mrb arkadaşlar, son zamanlarda vajinal estetik hakkında çok şey duydum. Özellikle labiaplasti ve himenoplasti konuları beni düşündürüyo. Bu tür işlemleri yaptıran var mı? Nasil bir süreç? Sonuçlar gerçekten beklenildiği gibi mi oluyor? Hem fiziksel hem de psikolojik olarak neler yaşadınız? Yani işlem sonrası kendinizi nasıl hissettiniz? Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim! Bu konuda biraz daha bilgi edinmek istiyorum.
Bence vajinal estetik konusu gerçekten çok kişisel ve önemli bir karar. Ben de bir süre araştırmıştım labiaplasti ile ilgili. İşlem sonrası kendimi oldukça rahat hissetmiştim, özellikle de özgüvenim arttı. Doktorumla iyi bir iletişim kurmuştum, bu da süreci kolaylaştırdı. Ama her şeyden önce, senin için en doğru kararı vermen önemli. Umarım aradığın bilgileri bulursun.
Bende de vajinal estetikle ilgili merak vardı. Labiaplasti yaptırdım ve sonuçtan oldukça memnunum. İşlem sonrası biraz ağrım olmuştu ama zamanla geçti. Kendimi çok daha özgüvenli hissetmeye başladım, özellikle de ilişki konusunda. Tabii ki herkesin deneyimi farklı, o yüzden iyi bir doktor seçmek ve araştırma yapmak önemli. Umarım karar vermende yardımcı olur.

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.