TV Salonu — indirim avı

Çarşamba 19:48
Selamlar, TV Salonu konusunda indirim avı ile ilgili sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Erzurum'den selamlar.

Arkadaş çevremde herkes farklı şey söylüyor, burada daha samimi tavsiyeler oluyor genelde :) Sizin deneyiminiz nasıl?

Okuyan herkese şimdiden teşekkürler kızlar.
bende hamilelikte bende de TV alırken çok araştırmıştım. İndirim dönemlerini takip etmek gerçekten işe yarıyor. Geçen sene Black Friday'de bir fırsat bulup güzel bir model aldım. Hem de düşünmediğim kadar uygun bir fiyata! Ama bir de şunu söyleyeyim, her indirim iyi değil, bazıları sadece etiket indirimi. Yani iyice araştırmak lazım. Umarım sen de güzel bir fırsat bulursun!
valla ben de TV alırken bayağı bir araştırma yapmıştım. En iyi fırsatları bulmak için indirim dönemi takibi şart. Geçen sene yaz indirimlerinde bir model bulup almıştım, gerçekten çok memnunum. Ama dikkat et, bazen fiyatlar önce yükselip sonra indirim yapılıyor gibi gösteriliyor. O yüzden fiyatları birkaç yerden karşılaştırmak faydalı olur. Umarım sen de güzel bir indirim yakalarsın!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.