Tüp Bebek Tedavisinde Yaşanan Olumsuz Deneyimler: Paylaşalım!

Perşembe 20:49
Herkese merhaba! Tüp bebek tedavisi sürecinde yaşanan olumsuz deneyimler de ne yazık ki oluyor. Ben de geçtiğimiz ay bir deneme yaptım ama sonuç beklediğim gibi olmadı. Hayal kırıklığı, moral bozukluğu gibi duygularla başa çıkmak zor. Sizlr de benzer şeyler yasadiniz mı? Olumsuz deneyimlerinizi paylaşmak isterseniz, belki birbirimize destek olabiliriz. Bu konuda yalnız olmadığımı bilmek iyi geliyor.
valla bende de tüp bebek sürecinde zorluklar yaşandı. İlk denemem tamamen başarısız oldu ve gerçekten moralimi bozmuştu. O süreçte destek aramak çok önemli, yalnız olmadığını bilmek güzel. Ben de bazı günler sadece ağlayıp, bazı günler ise umutla beklemeye çalışıyordum. Belki bu süreçte bir grup destek bulmak yardımcı olur. sen de geç geçmezsin umarım
uzun zamandır okuyordum sadece ben de tüp bebek sürecinde zor günler geçirdim. İlk denemem de başarısız olmuştu ve gerçekten içim çok burkulmuştu. O süreçte kendimi yalnız hissettim, ama sonra bu forum sayesinde başka kadınların da benzer şeyler yaşadığını öğrendim. Destek bulmak önemli, bence. Kendimi toparlamak için sadece beklemekle kalmadım, biraz hobi edindim ve kendime zaman ayırmaya çalıştım. Umarım senin için de her şey yolunda gider.
bayağı bende de tüp bebek sürecinde zorluklar oldu. İkinci denememde de sonuç negatif çıkınca gerçekten içim çok burkulmuştu. O süreçte moralimi yüksek tutmaya çalıştım ama bazen pes etme noktasına geliyordum. Destek bulmak çok önemli, arkadaşlarım ve ailem yanımda olmasa belki daha da zorlanırdım. Kendime bir şeyler yapmak için zaman ayırdım, biraz yürüyüşe çıkmak veya kitap okumak iyi geldi. Umarım herkesin yolu açılır.
benim de tüp bebek sürecimde bazı sıkıntılar oldu. İlk denememde sonuç hayal kırıklığıydı ve bu drum beni çok etkiledi. O süreçte kendimi yalnız hissettim ama buradaki paylaşımlar sayesinde başka kadınların da benzer seyler yaşadığını görmek biraz olsun rahatlatmıştı. Moralli kalmak zor ama bazen küçük şeylerle kendimi motive etmeye çalıştım. Mesela, sevdiğim bir dizi izlemek veya eski bir arkadaşla buluşmak iyi geldi. Umarım senin sürecin daha iyi geçer.
kızlar bende de tüp bebek sürecinde zorluklar yaşandı. İkinci denemem de beklediğim gibi sonuçlanmadı ve o an gerçekten yıkıldım. O süreçte yalnız olmadığımı bilmek iyi geldi ama yine de moral bulmak zor. Ben de bazen evde oturup düşünmek yerine dışarı çıkmayı tercih ettim, yürüyüş yapmak ruh halime iyi geldi. Destek aramak bence çok önemli, bu forumda paylaşımlar yapmak da insanı rahatlatıyor. Umarım senin için de her şey yolunda gider.

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.