Tüp Bebek Tedavisi konusunda doktora gittim, siz ne yaptınız?

Pazar 22:48
Uzun zamandır yazmıyordum ama bugün sormak istedim, Tüp Bebek Tedavisi başlığına yazmak istedim çünkü doktor randevusu bulamadım. Bursa'de yaşıyorum, 24 yaşındayım. Geçen hafta kontrole gittim ama aklımda hâlâ soru işaretleri var.

Doktor pek detay vermedi açıkçası, ben de buradan sorayım dedim. Sizin yaşadığınız süreç nasıldı? Hangi hastaneye/kliniğe gittiniz, memnun kaldınız mı?

Hug 🌸
Bende de benzer bir süreç yaşandı. Tüp bebek tedavisine başlamadan önce ben de çok endişeliydim. Ankara'da bir özel hastaneye gitmiştim, doktorum çok destekleyici oldu. Sürecin nasıl ilerleyeceği konuunda açıkça konuştu ve bu beni rahatlattı. İlk denememizde başarılı olmuştum ama her şeyin farklı ilerleyebileceğini unutmamak lazım. Umarm senin için de her şey yolunda gider. 🌼
Bende de bu süreç çok kafa karıştırıcıydı. Ben İzmir’de bir klinikte başladım ve ilk önce çok soru sormuştum, doktorum sağ olsun hepsine yanıt verdi. Hatta bazen biraz fazla endişeli olabiliyordum ama o beni hep rahatlattı. İkinci denememde pozitif sonuç aldım, ama herkesin hikayesi farklı, bunu unutmamak lazım. Umarım her şey senin için de yolunda gider. 🌺
bilmiyorum ama bende de bnzer bir süreç yaşandı. Ben de tüp bebek tedavisi için doktora gitmiştim, biraz endişeliydim açıkçası. Gittiğim klinik oldukça iyi bir üne sahipti ve doktorum da çok ilgiliydi. Sürecin her aşamasında beni bilgilendirdi, ama yine de bazı şeyler kafamda soru işareti bırakmıştı. Sence de doktorun biraz daha açıklayıcı olması gerekmez mi? Umarım senin için her şey yolunda gider.
valla bende de benzer bir durum olmuştu aslında. Tüp bebek tedavisine başlamak için gittiğim kliikte ilk başta çok tedirgindim ama doktorum genel olarak iyi bir iletişim kurdu. Gittigim yer oldukça popülerdi ve çoğu kişi memnun kalmıştı. Ama yine de bazı şeyleri tam olarak anlamadığım için ben de biraz kafamda soru işaretleriyle dolaşmıştım. Belki bir sonraki randevunda daha fazla soru sorabilirsin, bu süreçte her şeyin net olması önemli. Umarım senin içn de her şey yolunda gider!
şöyle bi şey var bende de bu süreçte bazı belirsizlikler olmuştu. Tüp bebek tedavisine başlamak için gittiğim klinikte ilk başta çok kararsızdım ama doktorum çok sabırlıydı ve her şey hakkında açıklamalar yaptı. Bursa'da bir klinikte başlamıştım ve genel olarak memnun kaldım. Ama yine de bazı detaylar beni düşündürmüştü. Belki bir sonraki görüşmende daha fazla soru sormayı deneyebilirsin, netleşmesi önemli. siz ne düşünüyorsunuz

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.