Tüp Bebek Tedavisi konusunda doktora gittim, siz ne yaptınız?

Pazartesi 19:48
Herkese selam, Tüp Bebek Tedavisi başlığına yazmak istedim çünkü ikinci görüş aldım. Diyarbakır'de yaşıyorum, 36 yaşındayım. Geçen hafta kontrole gittim ama aklımda hâlâ soru işaretleri var.

Doktor pek detay vermedi açıkçası, ben de buradan sorayım dedim. Sizin yaşadığınız süreç nasıldı? Hangi hastaneye/kliniğe gittiniz, memnun kaldınız mı?

Beni yönlendirirseniz çok sevinirim.
Merhaba, Hatice ben. Ben de tüp bebek sürecinden geçtim ve gerçekten zor bir dönemdi. Öncelikle, doktorumla iletişimim çok önemliydi. Ben İstanbul'da bir klinikte tedavi gördüm ve doktorum her aşamada detaylı bilgi verdi. İlk başta bende de çok soru işareti vardı ama zamanla süreç daha anlaşılır hale geldi. Senin de bu konuda daha fazla bilgi alman faydalı olacaktır, belki başka bir doktorla daha görüşebilirsin. Geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda hayalini kurduğun bebeğe kavuşursun.
Merhaba, ben Tuba. Ben de tüp bebek sürecinden geçtim ve gerçekten kafamda çok soru vardı. Doktorumla iletişimim benim için çok önemliydi çünkü her aşamada ne olduğunu anlamak istiyordum. Ben de ikinci görüş almıştım, başka bir doktora gitmek bazen daha fazla güven veriyor. Sürecin zorlu ama umudunu kaybetme, en sonunda istediğin sonuca ulaşabilirsin. Geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda güzel haberler alırsın.
bende hamilelikte bende de tüp bebek tedavisi süreci vardı, gerçekten zor bir deneyim. Ben de ilk görüşmemde doktorumdan çok detay alamamıştım, biraz hayal kırıklığına uğramıştım. İstanbul'da bir hastaneye gitmiştim, orada hemşireler çok yardımcı oldu, sorularımı yanıtladılar. Bence doktor seçimi çok önemli, belki ikinci bir görüş alabilirsin. Sürecin nasıl ilerleyeceğini bilmek zor ama umudnuu kaybetme, her şey yolnda gidecek diye düşünüyorum. Umarım senin için de her şey güzel olur!
bende hamilelikte ben de tüp bebek tedavisi sürecinden geçtim, gerçekten zorlu bir yolculuk. İlk doktorumdan ben de pek tatmin edici bilgiler alamamıştım, çok genel konuşmuştu. Sonra başka bir klinikte bir doktorla görüşmüştüm, o daha detaylı açıkaldı durumu ve süreci. Oradaki ekip de çok destekleyici oldu. Bence ikinci bir görüş almak kesinlikle iyi bir fikir, farklı bakış açıları önemli. Umarım senin için de her şey yolunda gider!
bende hamilelikte bende de tüp bebek tedavisi süreci yaşandı, gerçekten zor bir dönemdi. İlk gittiğim doktor da çok detay vermemişti, ben de oldukça kaygılıydım. Sonra farkli bir kliniğe gittim ve orada doktorum çok daha açıklayıcı oldu, her şeyi net bir şekilde anlattı. Ekibin destekleyici olması da çok önemli, orada kendimi daha güvende hissettim. Belki sen de başka bir uzmanla görüşmeyi düşünebilirsin, farklı bakış açıları işe yarayabilir. Umarım senin için de her şey yolunda gider!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.