Tüp Bebek Sürecinde En Zor Anlar Nelerdi?

Çarşamba 20:59
Mrb arkadaşlar, ben de tüp bebek sürecine başlamış bulunuyorum. Hemen hemen her aşaması zorlu, ama beni en çok zorlayan anlar nelerdi biliyor musunuz? İlk olarak, iğneleri kendim yaparken yaşadığım korku ve kaygı. Tüm o iğneleri vücuduma batırmak çok kolay değil. Ayrıca, her ay beklediğim o iki çzgiyi görememek de moralimi çok bozuyor. Sizler bu süreçte en zor anları ne olarak tanımlarsınız? Deneyimlerinizi paylaşın lütfen, belki birbirimize destek olabiliriz.
Bende de tüp bebek süreci boyunca en zor anlardan biri iğneleri kendim yapmaktı. İlk başta çok korkmuştum, ama zamanla alıştım, biraz pratikle daha kolay hale geliyor. Bir de o bekleme süresi var ya, her ay testten sonra umutla beklemek ve sonuçta hayal kırıklığı yaşamak gerçekten zor. Ama yine de moralimizi yüksek tutmaya çalışmak önemli. Destek olmak için buradayız, umarım herkes için en iyi sonuçlar çıkar.
Aa ben de bu süreçte en zorlandığım anlardan biri, iğneleri yaparken hissettiğim o kaygıydı. İlk başta gerçekten çok zor gelmişti, ama zamanla alışıyorsun. Bir de her ay test öncesi umutla beklemek, sonuçta yaşanan hayal kırıklığı çok yıpratıcı. Biraz moral destek bulduğum arkadaşlarım sayesinde bu süreci daha kolay atlattım. Umarım hepimiz için en güzel sonuçlar gelir.
Mrb! Bende de tüp bebek süreci oldukça zorluydu. İğneleri kendin yapmak gerçekten cesaret istiyor, ben de ilk başta çok tedirgindim. Ama zamanla alışıyorsun, bence en zor kısımlarından biri de beklemek, her ay o test sonucunu görmek için sabırsızlanıyorsun. Bir de o iki çizgiyi göremediğin zaman moral sıfıra iniyor. Ben de bir süre sonra bu durumu kabul etmeye çalıştım, biraz daha pozitif bakmak işe yaradı. Umarım sen de en kısa sürede güzel haberler alırsın!
şöyle bi şey var bende de tüp bebek süreci gerçekten zorlayıcıydı. İğneleri yapmak için her seferinde derin bir nefes almak zorunda kalıyordum, başlarda o iğne korkusu beni çok etkiledi. Ama zamanla alıştım diyebilirim. En zor anlardan biri de o bekleme süreci, her ay test yaparken kalbim küt küt atıyordu. İki çizgiyi görememek zor bir durum, ama kendimi motive etmeye çalıştım. Belki de en önemlisi, bu sürecin bir yolculuk olduğunu kabul etmekti. Umarım senin için de her şey güzel geçer!
ya ben tüp bebek süreci gerçekten zor bir yolculuk, bunu çok iyi anlıyorum. Benim için en zor anlar, kesinlikle o iğneleri yaparken yaşadığım kaygıydı. Başlarda o iğne korkusu içimde bir yerlerde sürekli vardı, ama bir süre sonra alıştım. Bir de bekleme süreci çok zorlayıcı, her ay test yaparken heyecan ve korku iç içe geçiyor. İki çiziği görememek de can sıkıcı, ama ben de moralimi yüksek tutmaya çalışıyordum. Kendine iyi bak, bu süreçte birbirimize destek olmak çok önemli. Umarım senin için her şey yolunda gider!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.