Tüp Bebek Sonrası Beklemek: Sabırsızlığı Nasıl Yeniyorsunuz?

Perşembe 22:28
Mrb arkadaşlar! Tüp bebek tedavsi sonrası bekleme süreci gerçekten zorlayıcı. Sonuçları almak için gün saymak, bazen dayanilmaz hale geliyor. Beklerken nasıl hissettiğinizi paylaşabilir misiniz? Benim içn her gün bir yıla bedel gibi geçiyor. Stresle başa çıkma yollarınız neler? Kendinizi nasıl oyalıyorsunuz? Bu süreçte birbirimize destek olalım!
bende de bu süreç çok zor geçmişti. Tüp bebek sonrası sonuçları beklerken her gün gerçekten bir sene gibi hissediliyor. Ben stresimi azaltmak için bol bol kitap okudum ve yürüyüşe çıktım. Hava almak ve biraz kafamı dağıtmak iyi geliyor. Ayrıca, arkadaşlarımla zaman geçirmek de moral oldu. Bazen sadece sessiz kalıp düşünmek de yeterli oluyordu. Umarım senin için de bu süreç daha kolay geçer!
ben de tüp bebek sonrası beklemek gerçekten çok zor. Benim için de her gün bir ömüre bedel gibiydi. Stresle başa çıkmak için bazen meditasyon yapıyordum, bazen de dizi izlemekten güzel bir kaçış olmuyor. Arkadaşlarla buluşmak da iyi geliyor, muhabbet etmek insanı biraz olsun rahatlatıyor. Kendimi oyalamak için yeni hobiler edinmeye çalıştım, resim yapmaya başladım mesela. Umarım sen de bu süreçte kendine iyi bakarsın!
benim için de tüp bebek sonrası beklemek gerçekten zorlayıcıydı. Her gün sanki bir ay geçmiş gibi geliyordu. Stresle başa çıkmak için bol bol yürüyüş yaptım, doğal havayı almak iyi geliyordu. Ayrıca, bir arkadaşımın önerisiyle yoga derslerine katıldım, bu da ruh halimi biraz daha iyileştirdi. Zaman zaman yalnız kalmak ve düşünmek de iyi geliyor insana. Umarım sen de bu süreçte kendini iyi hissedersin!
hmm bence bu bekleme süreci gerçekten çok zorlu. Ben de tüp bebek sonrası her günün bir başka yük olduğunu hissetmiştim. Stresle başa çıkmak için kendimi oyalamaya çalıştım, eski fotoğraflara bakmak veya yeni tarifler denemek hoşuma gidiyordu. Ayrıca, bazen sinemaya gitmek ya da arkadaşlarla dışarı çıkmak da iyi geliyor. Biraz gülmek ve eğlenmek insanı rahatlatıyor. Umarım bu süreç senin için de daha kolay geçer!
bana göre benim için de tüp bebek süreci çok zor geçti. Her gün, bir ay gibi geliyordu. Stresimi atmak için sevdiğim filmleri izlemeye başladım, bazen de yürüyüş yapıyordum. Hava almak ve biraz kafamı dağıtmak iyi geliyordu. Ayrıca, evde yeni tarifler denemek de hoşuma gitti, mutfakta zaman geçirmek eğlenceliydi. Umarım sen de bu süreçte kendine iyi bakarsın!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.