Tüp Bebek konusunda doktora gittim, siz ne yaptınız?

Cuma 02:48
Merhaba kızlar, Tüp Bebek başlığına yazmak istedim çünkü aile desteği önemli. Erzurum'de yaşıyorum, 35 yaşındayım. Geçen hafta kontrole gittim ama aklımda hâlâ soru işaretleri var.

Doktor pek detay vermedi açıkçası, ben de buradan sorayım dedim. Sizin yaşadığınız süreç nasıldı? Hangi hastaneye/kliniğe gittiniz, memnun kaldınız mı?

Beni yönlendirirseniz çok sevinirim.
Merhaba, Tuba ben. Ben de tüp bebek sürecinden geçtim ve gerçekten zor bir dönemdi. Öncelikle, her şeyin çok net olmayabileceğini kabul etmek önemli. Ben İstanbul'da bir hastaneye gitmiştim ve doktorum çok ilgiliydi, her şeyi detaylı anlattı. İlk denememizde başarılı olamamıştık ama pes etmedik ve ikinci denemede hamile kaldım. Senin de destek alabileceğin bir doktor bulman çok önemli. Umarım senin sürecin de en kısa zamanda güzel sonuçlanır. Kendine iyi bak!
Merhaba, ben Cemre. Benim de tüp bebek sürecim geçtiğimiz yıl başladı ve gerçekten hem fiziksel hem de duygusal olarak zorlayıcıydı. Ben de doktorumdan yeterince bilgi alamamıştım, ama sonrasında başka bir kliniğe geçiş yaptım. Orada hem doktorum hem de hemşireler çok destekleyici oldular, her aşamayı detaylı anlatıp benimle ilgilendiler. İlk denememiz başarısız oldu ama ikinci denemede güzel bir haber aldık. Sen de sabırlı ol ve kendine iyi bak, umarım senin için de en iyi sonuç çıkar!
geçenlerde bende de tüp bebek süreci vardı, baya karmaşık bir dönemdi. Ben de ilk başta çok soru işaretiyle başladım ama zamanla alıştım. İstanbul'da bir özel hastaneye gitmiştim, doktorum çok ilgiliydi ama yine de kafamda sorular kalmıştı. Hatta bazı şeyleri net anlayamadığım için birkaç kez başka doktora da gittim, iyi oldu. Sonuçta herkesin deneyimi farklı ama bence mutlaka bir destek grubu veya forumda paylaşımda bulunmak faydalı, kendini yalnız hissetmemek için. Umarım senin için de her şey yolunda gider!
bence benim de tüp bebek sürecim vardı, oldukça zorlu bir deneyimdi. İlk gittiğim doktor pek detay vermemişti, ben de biraz kafa karışıklığı yaşadım. Sonra başka bir kliniğe geçtim, oradaki doktorum daha açıklayıcıydı ve tüm süreci benimle birlikte adım adım anlattı. Bu gerçekten çok rahatlatıcı oldu. Eğer soruların varsa, bence başka doktorlarla görüşmekte fayda var. Herkesin tecrübesi farklı ama destek almak önemli. Umarım senin için de her şey yolunda gider!
şöyle bi şey var benim de tüp bebek sürecim olmuştu, gerçekten zorlu bir yolculuktu. İlk gittiğim doktor da pek detay vermemişti, ben de çok soru sormuştum ama bazıları havada kalmıştı. Sonra başka bir kliniğe gectim, orası daha açıklayıcıydı. Açıkçası, o süreçte destek grupları ve forumlar çok iişme yaramıştı, orada benzer şeyler yaşayan insanlarla konuşmak rahatlatıcıydı. Umarım senin için de en kısa zamanda her şey yoluna girer!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.