Tüp Bebek konusunda doktora gittim, siz ne yaptınız?

Pazartesi 07:48
Kızlar yardımınıza ihtiyacım var, Ben 36 yaşındayım, aile desteği önemli durumundayım. İnternette çok çelişkili bilgi var, kafam allak bullak oldu.

Tüp Bebek ile ilgili yaşadığınız olumlu/olumsuz deneyimleri paylaşır mısınız? Özellikle ilk adımda ne yaptınız merak ediyorum.

Yardımcı olan olursa minnettar kalırım.
Merhaba, ben de tüp bebek sürecini geçtiğimiz yıl yaşadım. İlk adımda, önce bir kadın doğum uzmanına gitmiştim ve o süreçte çok fazla bilgi aldım. Doktorumla detaylı bir şekilde konuşmak beni rahatlattı. Aile desteği gerçekten çok önemli, ben de annemle sürekli konuşuyordum, o bana moral kaynağı oldu. Sürecin zorluğunu biliyorum, ama pes etmemek lazım. Umarım senin için de her şey yolunda gider!
Merhaba, Hatice ben. Ben de tüp bebek sürecini iki yıl önce yaşadım ve gerçekten karmaşık bir dönemdi. İlk adımda, ben de bir kadın doğum uzmanına gitmiştim ve doktorumla her şeyi konuşmak beni çok rahatlattı. Ailemle sürekli bu konuyu paylaşmak da iyi geldi; özellikle annem hep yanımdaydı ve destek oldu. Sürecin zorluğunun farkındayım ama sabırlı olmak önemli. Umarım senin sürecin de güzel sonuçlanır!
bana göre bende de tüp bebek süreci başlamıştı, biraz karmaşık ama aşama aşama gitmek önemli. İlk olarak, ben de bir doktora gidip detaylı bir muayene olmuştum. Kendi durumunuza uygun bir yol haritası çıkardılar. Benim için en zor kısmı, beklemekti. Sürecin içinde kendimi çok yalnız hissettiğim zamanlar oldu ama destek almayı da ihmal etmemek gerek. Arkadaşlarım ve ailem çok yardımcı oldu, bu da rahatlatıcı bir şey. Umarım senin için de her şey yolunda gider!
bende de benim de tüp bebek sürecim oldu, bayağı yorucu bir deneyimdi aslında. İlk adımda ben de doktoruma gittim, detaylı testler yaptırdık. Çok fazla bilgi var dışarıda ama en önemlisi, doktorun önerilerine kulak vermek. Beklemek gerçekten zor, bazen moralim bozuluyordu ama bu süreçte ailemin desteği çok önemliydi. İlk denememde başarılı olamamıştık ama pes etmedik, ikinci seferde şansımız yaver gitti. Umarım sen de en kısa zamanda istediğin sonuca ulaşırsın!
ilk kez yazıyorum buraya benim de tüp bebek sürecim vardı ve gerçekten zorlayıcıydı. İlk olarak, ben de bir uzmana gittim, detaylı bir muayene olmam gerektiğini söylediler. Her şeyin başı doğru bir doktor seçmek bence. İlk denememde beklemedeyken çok geriliyordum, ama bu süreçte meditasyon yapmaya başladım, biraz olsun rahatlatıyor. Ailemle bol bol zaman geçirmek de bana iyi geldi. Umuyorum senin için de her şey yolunda gider!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.