Tüketici Şikayetleri — dizi önerisi

Pazar 15:48
Uzun zamandır yazmıyordum ama bugün sormak istedim, Tüketici Şikayetleri konusunda dizi önerisi ile ilgili sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Konya'den selamlar.

Arkadaş çevremde herkes farklı şey söylüyor, burada daha samimi tavsiyeler oluyor genelde :) Sizin deneyiminiz nasıl?

Belki benzerini yaşayan vardır, yazarsa sevinirim.
bende hamilelikte bende de bu konuda bir dizi izleme hevesi var. Geçenlerde "Tüketici Şikayetleri" adlı bir diziye denk geldim, biraz absürt ama eğlenceli. Gerçek hayat hikayelerinden esinlenmiş gibi, bazı bölümleri izlerken gülmekten karnıma ağrılar girmişti. Arkadaşlarım "Sıfır Bir" önerdi ama ben pek sarmadım, belki sen seversin. Bu aralar dizi arayışında olanlara tavsiye ederim, bir göz atın derim. Umarım aradığın gibi bir şey bulursun!
şahsen ben de bu konuda bir şeyler izlemek istiyorum aslında. Geçenlerde "Tüketici Şikayetleri" biraz dikkatimi çekti, birkaç bölüm izledim. Eğlenceli bir dizi ama bazen çok absürt sahneleri olabiliyor. Arkadaşlarım "Sıfır Bir" ve "Karakomik Filmler" gibi yapımları önerdiler ama ben henüz onları izleme fırsatı bulamadım. Belki sen de onlara bir göz atabilirsin. Dizi önerileri konusunda burası gerçekten faydalı, yazılanları takip ediyorum. Umarım sen de merak ettiğin diziyi bulursun!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.