Tırnaklarım Sürekli Kırılıyor, Ne Yapmalıyım?

Salı 22:18
Merhaba arkadaşlar, tırnaklarım son zamanlarda aşırı zayıfladı ve sürekli kırılıyor. Uzatmak istiyorum ama bir türlü başaramıyorum. Beslenmeme dikkat ediyorum ama sanırım yeterli gelmiyor. Tırnak güçlendirmek için kullandığınız ürünler veya evde yapabileceğim tarifler var mı? Deneyimlerinizi, tavsiyelerinizi ve belki de tırnak bakım rutinlerinizi paylaşabilir misiniz? Her türlü bilgiye açığım!
Bende de aynı sorun vardı bir ara, tırnaklarım çok zayıflamıştı. Ben evde zeytinyağı ve limon karışımı uygulamıştım, gerçekten faydasını gördüm. Ayrıca bi süre tırnaklarımı oje sürmeden bıraktım, biraz dinlendirdim. Dışarıda da beslenmeye dikkat ettim, bi süre protein alımına yöneldim. Umarım senin için de işe yarar!
Bende de tırnaklarım sürekli kırılıyordu, çok can sıkıcı bir durum. Ben de bi süre oje sürmeyi bıraktım ve tırnaklarımı zeytinyağıyla ovdum. Ayrica, bi de bi süre badem yağı kullandım, gerçekten işe yaramıştı. Besleneme de dikkat ettim, özellikle protein ve biotin almaya özen gösterdim. Umarım bu yöntemler senin içinde faydalı olur!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.