Tırnak Bakımında En İyi Yöntemler Nelerdir?

Çarşamba 20:08
Herkese merhaba! Tırnaklarım genelde çabuk kırılıyor ve sağlıksız görünüyor. Bu konuda bazı önerilere ihtiyacım var. Sizce hangi besinler tırnak sağlığı için iyi? Ayrıca, tırnaklarımı güçlendirmek için hangi ürünleri kullanmalıyım? Mümkünse doğal ve evde yapılabilir yöntemlerden bahsedin lütfen.

Bir arkadaşım badem yağının iyi geldiğini söylemişti ama denemedim henüz. Bunun dışında tırnak etlerimi nasıl daha iyi koruyabilirim? Tırnak bakımında dikkat edilmesi gereken noktalar neler? Umarım deneyimlerinizi ve tavsiyelerinizi paylaşmak istersiniz!
Bende de tırnak kırılması sorunu vardı bir süre. Badem yağı gerçekten iyi geliyor, ben de kullanmaya başlamıştım. Ayrıca, bolca protein tüketmek de önemli; yumurta, yoğurt ve ceviz gibi besinler tırnakları güçlendiriyor. Tırnak etlerini korumak için de düzenli olarak nemlendirici sürmek şart. Ben genelde zeytinyağı ile masaj yapıyorum, oldukça faydalı. Tırnak bakımında en önemli şey sabırlı olmak bence. Umarım senin için de işe yarar!
şöyle bi şey var tırnak kırılması benim de başıma gelmişti. Badem yağı harika bir seçenek ama ben ayrıca hindistan cevizi yağını da çok seviyorum, tırnakları güçlendiriyor. Besin olarak yeşil yapraklı sebzeler ve mercimek de tırnak sağlığı için faydalı. Tırnak etlerini korumak için nemlendirici kullanmak şart, ben de bazen e vitamini kapsüllerini sürüyorum, çok iyi geliyor. Sabırlı olmak da önemli, sonuçları hemen göremezsin ama zamanla fark ediyorsun. Umarım denemeleri keyif alırsın!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.