Telefonumda hangi kadın sağlığı uygulamalarını kullanmalıyım?

Çarşamba 21:06
Mrb arkadaşlar! Son zamanlarda kadın sağlığıyla ilgili uygulamaların arttığını fark ettim. Özellikle adet döngüsü takibi, hamilelik ve genel sağlık için çok faydalı olabiliyorlar. Siz hangi uygulamaları kullanıyorsunuz? Ben şu an Clue ve Flo'yu deniyorum ama başka önerileriniz var mı? Kullanım deneyimlerinizi paylaşın lütfen! Hangi özellikleriyle işinize yaradı?

Ayrıca bu uygulamaların veri güvenliği konusunda ne düşünüyorsunuz? Kendi bilgilerimizi bu kadar açmak ne kadar güvenli? Yorumlarınızı merakla bekliyorum!
Bende de bu uygulamalarla ilgili merak vardı. Ben de Clue kullanıyorum, gerçekten pratik. Adet döngümü takip etmek için çok faydalı oldu, ayrıca bazı semptomları girmeme izin vermesi de hoşuma gidiyor. Flo'yu da denedim ama Clue bana daha uygun geldi.

Veri güvenliği konusunda biraz endişeliyim aslında, sonuçta kişisel bilgilerimizi paylaşıyoruz. Uygulamanın güvenilirliğini kontrol etmek önemli bence, yorumları okumak işe yarıyor. Umarım senin için de uygun bir uygulama bulursun!
Aa ben de bu konuda çok araştırma yaptım. Adet döngüsü takibi için Clue dışında Ovia'yı da denedim, bence hamilelik takibi için çok güzel bir uygulama. Ayrıca sağlık durumunu takip etmek için MyFitnessPal kullanıyorum, hem beslenme hem de aktivite takibi açısından faydalı.

Veri güvenliği konusuna gelince, ben de biraz çekiniyorum açıkçası. Uygulama izinlerini kontrol etmek ve yorumları okumak önemli. Herkesin deneyimi farklı tabii, ama bence dikkatli olmakta fayda var. Bol şans!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.