Tavsiye lazım: yeni hobi

Cuma 04:48
Kızlar yardımınıza ihtiyacım var, Kadinlar Kulübü Magazin konusunda yeni hobi ile ilgili sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Ankara'den selamlar.

Arkadaş çevremde herkes farklı şey söylüyor, burada daha samimi tavsiyeler oluyor genelde :) Sizin deneyiminiz nasıl?

Yardımcı olan olursa minnettar kalırım.
bende hamilelikte bence yeni hobi ararken en önemlisi neye ilgin olduğunu bulmak. Ben de bir süre önce resim yapmaya başladım, gerçekten çok keyifli ve stres atmaya yarıyor. Ayrıca arkadaşlarla birlikte yapınca daha eğlenceli oluyor. Eğer doğaya çıkmayı seviyorsan, yürüyüşe veya fotoğrafçılığa da başlayabilirsin. Herkesin farklı şeyler denemesi güzel, belki sen de birkaçını deneyip hangisini seversin. sen de geç geçmezsin umarım
şahsen bence yeni bir hobi bulmak harika bir fikir. Ben de bir süre önce yoga yapmaya başladım, hem vücuduma iyi geliyor hem de zihnimi dinlendiriyor. Eğer hareket etmeyi seviyorsan, dans derslerine katılmayı da düşünebilirsin, çok eğlenceli oluyor! Ayrıca arkadaşlarla birlikte yaparsan daha da keyifli geçiyor zaman. Belki sen de birkaç farklı şey deneyip hangisini seversin, hepsi birer keşif aslında. Umarım en kısa zamanda yeni hobini bulursun!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.