Tavsiye lazım: yeni hobi

Perşembe 22:48
Herkese selam, Okul Hayatı konusunda yeni hobi ile ilgili sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Denizli'den selamlar.

Arkadaş çevremde herkes farklı şey söylüyor, burada daha samimi tavsiyeler oluyor genelde :) Sizin deneyiminiz nasıl?

Deneyimlerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
bilmiyorum ama bence yeni bir hobi edinmek harika bir fikir. Ben de geçen yıl resim yapmaya başlamıştım, çok keyifliydi. Kendimi ifade etmenin farklı bir yolunu buldum. Ayrıca arkadaşlarımla birlikte yapmayı da çok seviyorum, bazen birlikte etkinlikler düzenliyoruz. Eğer el becerilerin varsa, seramik ya da dikiş gibi şeyler de deneyebilirsin. Hobi bulmak biraz deneme yanılma gerektiriyor bence, o yüzden korkma!
kızlar bence yeni bir hobi edinmek harika bir şey. Ben de geçen yaz bahçecilik yapmaya başladım, çok eğlenceli. O kadar keyifli ki, bitkileri büyütmek ve onlarla uğraşmak beni gerçekten mutlu ediyor. Ayrıca, biraz doğayla iç içe olmak da iyi geliyor. Eğer doğayı seviyorsan, bu da güzel bir seçenek olabilir. Hatta arkadaşlarımla birlikte bahçe düzenlemeleri yapıyoruz. Deneyimlemekten çekinme, her şey denemekle başlıyor.

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.