Tavsiye lazım: yeni hobi

Salı 00:48
Yine bir soruyla geldim :) Satıyorum & Arıyorum konusunda yeni hobi ile ilgili sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Ankara'den selamlar.

Arkadaş çevremde herkes farklı şey söylüyor, burada daha samimi tavsiyeler oluyor genelde :) Sizin deneyiminiz nasıl?

Yardımcı olan olursa minnettar kalırım.
bayağı bence yeni hobi edinmek harika bir fikir. Ben de geçen sene resim yapmaya başladım ve çok keyif alıyorum. Renklerle oynamak, kafamı dağıtmak için birebir. Arkadaşım ise seramik yapmayı denedi, o da çok eğlenceliymiş. Hangi hobiyi seçeceğin tamamen senin ilgi alanlarına bağlı, ama denemekten çekinme derim. Umarım bulursun seni mutlu edecek bir şey!
bilmiyorum ama ben de son zamanlarda yeni hobi peşindeydim. Geçen yaz bahçecilikle uğraşmaya başladım, gerçekten çok keyifli. Bitkilerle ilgilenmek hem stres atmamı sağlıyor hem de doğayla bağım daha güçlü hale geldi. Arkadaşım ise örgü örmeyi denedi, o da bayağı zevkliymiş. Bence denemekten çekinme, belki de seni heyecanlandıracak bir şey bulursun. Umarım en kısa zamanda beğendiğin bir hobi edinirsin!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.