Tavsiye lazım: yeni hobi

Pazar 23:48
Merhabalar, Cinsellik +18 konusunda yeni hobi ile ilgili sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Manisa'den selamlar.

Arkadaş çevremde herkes farklı şey söylüyor, burada daha samimi tavsiyeler oluyor genelde :) Sizin deneyiminiz nasıl?

Yardımcı olan olursa minnettar kalırım.
ya ben bende de cinsellik konusunda yeni hobiler denemek merak uyandırıyordu. Birkaç ay önce, erotik masaj dersleri almayı denedim. Gerçekten eğlenceli ve öğretici oldu, hem kendime hem de partnerime farklı şeyler deneyimlettim. Ayrıca, cinsel sağlık ve iletişim konularında kitaplar okumak da çok faydalı. Bunlar bana hem bilgi kattı hem de daha rahat hissetmemi sağladı. Umarım sen de hoşuna gidecek bir şey bulursun!
slm ben de bu konuda bir şeyler denemek istiyordum aslında. Geçen yaz, dans derslerine katıldım; hem eğlenceli hem de çok farklı bir deneyim oldu. Hem bedenimi tanıdım hem de partnerimle olan iletişimimizi güçlendirdik. Ayrıca, cinsel sağlık üzerine bazı online kurslar da almayı düşündüm, bence çok faydalı olabilir. Herkesin deneyimleri farklı ama mutlaka kendine uygun bir şey bulursun. belki işine yarar

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.