Tavsiye lazım: yeni hobi

Salı 23:48
Herkese selam, Evcil Hayvanlar konusunda yeni hobi ile ilgili sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Samsun'den selamlar.

Arkadaş çevremde herkes farklı şey söylüyor, burada daha samimi tavsiyeler oluyor genelde :) Sizin deneyiminiz nasıl?

Hug 🌸
Bnc evcil hayvan beslemek harika bir hobi! Ben de geçen yıl bir kedi sahiplenmiştim, gerçekten hayatıma çok neşe kattı. Keimle oynamak, onunla vakit geçirmek çok keyifli. Ayrıca, onlara bakmak da insanı sorumluluk sahibi yapıyor. Tavsiye olarak, önce hangi hayvanın senin yaşam tarzına uygun olduğuna karar ver, sonra barınaklardan ya da sahiplendirme sitelerinden bakabilirsin. Umarım güzel bir deneyim yaşarsın!
Bence evcil hayvan beslemek gerçekten çok güzel bir hobi. Ben de birkaç ay önce bir hamster sahiplenmiştim, çok sevimli ve eğlenceli bir şey. Küçük kafesinde koşuşturması beni gülümsetiyor. Ayrıca, onlarla ilgilenmek günün stresini alıyor. Eğer kedi ya da köpek düşünüyorsan, onların bakımının biraz daha fazla zaman aldığını unutma. Bence önce hangi hayvanın sana uygun olduğunu düşün. Umarım senin için de güzel bir yolculuk olur!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.