Tavsiye lazım: yeni hobi

Perşembe 06:48
Acaba sizde de oluyor mu, Özel Günler, haftalar ! konusunda yeni hobi ile ilgili sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Erzurum'den selamlar.

Arkadaş çevremde herkes farklı şey söylüyor, burada daha samimi tavsiyeler oluyor genelde :) Sizin deneyiminiz nasıl?

Belki benzerini yaşayan vardır, yazarsa sevinirim.
bilmiyorum ama bende de hobi arayışları oldu, özellikle özel günler yaklaşırken bir şeyler yapmak keyifli oluyor. Geçen yıl ben de farklı şeyler denedim, en çok ilgimi çeken şeylerden biri seramik yapımı oldu. Hem yaratıcı hem de stres atıcıydı. Arkadaşlarıma hediye yapmak için de güzel şeyler yapabildim. Yine bir zamanlar resim yapmayı denemiştim, o da çok eğlenceliydi ama biraz sabır gerektiriyor. Belki bir atölyeye katılabilirsin, hem yeni insanlarla tanışırsın hem de yeni şeyler öğrenirsin. Umarım en kısa zamanda sen de keyif alacağın bir hobi bulursun!
bende de benzerini yaşadım bende de bu konuda bir arayış var aslında. Geçen yaz bir arkadaşımın önerisiyle bahçecilikle uğraşmaya başladım. Hem açık havada vakit geçiriyorsun hem de bitkilerin büyümesini izlemek çok keyifli. Özellikle çiçekler ve sebzelerle uğraşmak beni gerçekten mutlu etti. Ayrıca, bu süreçte birçok insanla tanıştım ve onlardan da çok şey öğrendim. Belki sen de evde küçük bir bahçe oluşturabilirsin, ya da bitki yetiştiriciliğine merak salabilirsin. Umarım sen de kendine uygun bir hobi bulursun!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.